آموزش آشپزی – حلیم بادمجان

وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

موادلازم:
گوشت=نیم کیلو
عدس= ۱۵۰ گرم
بادمجان= ۳ عدد
کشک= ۱ لیوان
پیاز =۲ عدد
سیر سرخ کرده= ۱ قاشق سوپخوری
نعنا خشک= ۱ قاشق سوپخوری
فلفل =به مقدار کافی
نمک=به مقدار کافی
زرد چوبه=به مقدار کافی

 

 

 

 

طرز تهیه حلیم بادمجان :

گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد . عدس را بشوئید و اضافه کنید . بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید . نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید . موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .

 

 

مطالب مرتبط:

  1. آموزش تهیه سوپ ماهیچه ( سوپ برای سرماخوردگی )
  2. آموزش آشپزی : کوکو کلم بروکلی
  3. آموزش آشپزی : طرز تهیه قیمه نذری
  4. طرزتهیه‌ی اشترودل گوشت
  5. آموزش آشپزی : تهیه قارچ سوخاری
  6. آموزش آشپزی – طرز تهیه پیتزا در منزل
  7. آموزش آشپزی : طرز تهیه برش مربایی



تیر ۲۶م, ۱۳۹۱ | بازدید : 1,672 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت