با هسته‌ی این میوه پوستتان جوان می‌ماند!

وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

سلول‌هاي پوست ما به دو علت پير مي‌شوند؛ يک علت آن، درست مانند ديگر سلول‌هاي بدن و به‌دليل بالا رفتن سن و تغييرات ناشي از سن است که باعث مي‌شود کارکرد و نوع فعاليت سلول‌هاي مختلف دستخوش تغيير شوند…

همه اين تغييرات دست به دست هم مي‌دهند تا فرآيند اکسيداسيون در سلول‌‌هاي پوست اتفاق بيفتد و روند پيري تسريع شود. عامل دومي که به پيري سلول‌هاي پوست منجر مي‌شود، اشعه آفتاب است. اتفاقا همين نورآفتاب نيز با عملکرد مشابه، باعث اکسيداسيون سلول‌هاي پوست و تسريع روند پيري مي‌شود.

ما نمي‌توانيم براي گذشت زمان و روند پيري چاره‌اي بينديشيم اما آنچه مهم است اينکه براي جلوگيري از روند پيري که نتيجه پيري ناشي از سن و پيري ناشي از نور آفتاب است، بايد کاري کنيم. مهم‌ترين و بهترين کار ما اين است که از آنتي‌اکسيدان‌ها استفاده کنيم چون آنتي‌اکسيدان‌ها مي‌توانند از اکسيداسيون سلول‌هاي پوست جلوگيري‌ کنند و پروسه پيري را به تعويق بيندازند. علاوه بر اين آنتي‌اکسيدان‌ها باعث شادابي و نشاط پوست مي‌شوند و عمل کلاژن‌سازي را در پوست تحريک مي‌کنند. در حضور آنتي‌اکسيدان‌ها، کلاژن‌سازي ادامه‌دارتر مي‌شود و بهتر انجام مي‌گيرد. اهميت آنتي‌اکسيدان‌ها تا آنجاست که در داروهاي مختلفي که براي زيبايي وجود دارد و آنها را با نام ضدچروک يا محافظت‌کننده پوست مي‌شناسيد، از انواع آنتي‌اکسيدان‌ها استفاده مي‌شود. اينکه مي‌گويند قرص ويتامين E قرص جوان‌سازي است يا کرم ضدچروک با غلظت ۲۰ درصد از ويتامين C تهيه شده است به اين دليل است که اين مواد جزو آنتي‌اکسيدان‌ها هستند.

از ديگر آنتي‌اکسيدان‌ها که نام آن را در داروهاي ضدچروک شنيده‌ايد به ويتامين۳‌B و يک نوع کوآنزيم به نام ۱۰‌Q (کيوتن) اشاره مي‌کنم. از نظر موادي که منشاء گياهي دارند و در گروه آنتي‌اکسيدان‌ها هستند نيز به ۳ مورد مهم اشاره مي‌کنم که شما مي‌توانيد با مصرف آنها به سلامت خود کمک کنيد و روند پيري را به تاخير بيندازيد. اولين آن چاي‌سبز است. خود را عادت بدهيد روزي يکي، ‌دو ليوان کوچک چاي‌سبز (البته بدون قند و مخلفات همراه ديگر) بنوشيد تا به مرور متوجه خاصيت جوان‌سازي و شادابي آن شويد. دوم يک اسيدچرب به نام «فروليک‌اسيد» و سوم عصاره دانه انگور است. اغلب ما به مصرف ميوه عادت نداريم و اگر هم ميوه‌هاي خوبي مانند انگور را مي‌خوريم هسته‌هاي آن را درمي‌آوريم و فقط گوشت شيرينش را مي‌خوريم در حالي که ارزش آنتي‌اکسيداني فوق‌العاده دانه‌انگور را نمي‌دانيم. پس، از اين به بعد آن را دور نيندازيد و خوب بجويد و بخوريد.

به‌طور خلاصه، همه آنتي‌اکسيدان‌هاي ذکرشده را مي‌توانيد در ميوه‌‌ها و سبزي‌هاي تازه بيابيد. با مصرف مقادير قابل‌توجهي از اين ۲ گروه موادغذايي هم مي‌توانيد پوست جواني داشته باشيد و هم به دليل آنتي‌اکسيدان‌هايشان شاداب و سلامت و با اندامي متناسب از زندگي لذت ببريد.

مطالب مرتبط:

  1. روش تهیه میوه خشک برای آجیل شب یلدا
  2. اظهار نظر جالب اکبر عبدی درباره انرژی هسته‌ای
  3. گیلاس میوه مناسب دیابتی‌ها
  4. ۱۰ادویه معروف، نسخه سلامت شما
  5. پوستی زیبا برای تابستان: از حالا شروع کنید!
  6. افرادی که کم‌خونی دارند این میوه را بخورند
  7. ۲۰ ماده غذایی ضد سرطان



بهمن ۲۵ام, ۱۳۹۱ | بازدید : 1,478 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ، ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت