جوجه کباب تابه ای

تکه های مرغ را در تابه مناسبی اما بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده، درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.
مواد لازم :
مرغ : ۱ عدد، ریز خرد شده
نمک، فلفل و پودر سیر : به مقدار لازم
زعفران : به مقدار لازم
پیاز : ۱ عدد، ریز سرخ شده
کره : ۲۰ گرم
فلفل دلمه : ۱ عدد متوسط، نگینی ریز شده (به دلخواه)
طرز تهیه :
مرغ را پوست گرفته و خرد کنید ( گوشت مرغ همراه با استخوان خرد می‌شود )، سپس شسته و و بگذارید آب آن کاملا خشک شود.
تکه های مرغ را در تابه مناسبی اما بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده، درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.
پس از اینکه گوشت‌ها پخته شدند زعفران را اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوجه‌ها کشیده شد کره را بیفزایید و اجازه دهید با کره تفت بخورد.
در صورت دلخواه پیاز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند بار هم زدن جوجه‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با برنج یا نان سرو نمایید.

مطالب مرتبط:

  1. طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
  2. طرز تهیه مرغ با کرم ترخون
  3. طرز تهیه خوراک میگو
  4. آموزش آشپزی : تهیه قارچ سوخاری
  5. آموزش آشپزی – رولت مرغ با سبزیجات
  6. دستور غذایی و طرز تهیه کباب بره هندی
  7. طرز تهیه ژامبون و تخم مرغ فنجانی



شهریور ۱م, ۱۳۹۱ | بازدید : 1,193 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ، ، ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت