دستور غذایی و طرز تهیه کباب بره هندی

در این پست دستور غذایی و طرز تهیه کباب بره هندی را به شما آموزش میدهیم .

مواد لازم:
گوشت ران بره=۲ کیلو و نیم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر له شده=۲ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
دانه های زیره=۲ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه=۴ عدد
میخک=۳ عدد
پودر فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۳ قاشق غذاخوری
روغن=۱و۴/۱ پیمانه
پیاز=۱ عدد بزرگ پوست گرفته
آب=۲ پیمانه/حدود ۲ لیتر
طرز تهیه:
۱- با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.
۲- در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره،میخک و فلفل را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.
۳- روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پیاز را کنار گوشت قرار دهید.
۴- آب کافی به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملایم به مدت ۲ و نیم تا ۳ ساعت بپزد.گاهگاهی آن را برگردانید.
(اگر پس از مدتی آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار دیگری آب به آن بیافزایید). وقتی آب کاملا بخار شد کباب را برگردانید تا تمام اطراف آن قهوه ای شود.
۵- کباب را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنید. کباب را تکه تکه کره یا به صورت درسته سر میز ببرید.

مطالب مرتبط:

  1. طرز تهیه مرغ باربیکیو
  2. طرز تهیه مرغ با کرم ترخون
  3. طرز تهیه خوراک میگو
  4. جوجه کباب تابه ای
  5. آموزش آشپزی : تهیه قارچ سوخاری
  6. آموزش آشپزی – طرز تهیه پیتزا در منزل
  7. آموزش آشپزی – حلیم بادمجان



تیر ۱۶م, ۱۳۹۱ | بازدید : 1,765 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت