طرز تهیه‌ی کیسل لایه‌ای انار و شیر

وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

کیسل، دسری است که از ترکیب آب یا پوره‌ی میوه‌های ترش با شکر و نشاسته‌ی سیب‌زمینی درست می‌شود. این دسر یکی از دسرهای سنتی قدیمی روسیه است. کیسل را به دو صورت سرد و گرم سرو می‌کنند. برای درست کردن این دسر، میوه های ترش ارجحیت دارند.

 

 

مواد اولیه :

 شیر سرد  یک لیتر
 آرد گندم  هشت قاشق سوپ‌خوری
 شکر  ۲۰۰ گرم
کره  ۵۰ گرم

طرز تهیه : 
* ابتدا لایه شیری را به این ترتیب آماده کنید: کره را روی حرارت آب نموده سپس آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلوله‌های آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی حرارت کرم شیر غلیظ شود.
* کرم را داخل ظرف سرو ریخته تا کاملاً سرد شود.
* بیسکویت‌ها را با کمی شیر مرطوب کنید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.

مواد لازم جهت کیسل انار :

 آب انار تازه  ۷۵۰ میلی‌لیتر
 نشاسته گل  شش قاشق سوپ‌خوری
 پودر ژلاتین  یک و نیم قاشق سوپ‌خوری
 شکر  ۲۰۰ گرم
 بیسکویت ساده شکلاتی  به میزان لازم
آب سرد یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیسل انار :
* آب انار را به همراه شکر روی حرارت قرار دهید.
* نشاسته را در کمی آب انار حل کرده از صافی عبور دهید و به مخلوط روی حرارت اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
* پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و با حرارت بخار آب حل کنید.
* ژلاتین را به کیسل اضافه و خوب مخلوط کرده و صبر کنید تا خنک شود.
* پس از این که خنک شد آن را روی بیسکویت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت دو الی سه ساعت قرار دهید تا ببندد.
* پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.
منبع : مجله آشپزی خانواده سبز

مطالب مرتبط:

  1. طرز تهیه انار پلو ویژه شب یلدا
  2. طرز تهیه مربای آلوئه ورا
  3. طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی
  4. طرز تهیه سس پنیر
  5. طرز تهیه مرغ با کرم ترخون
  6. طرز تهیه ترشی خرما
  7. طرز تهیه ژامبون و تخم مرغ فنجانی



آذر ۸م, ۱۳۹۱ | بازدید : 1,699 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت