طرز تهیه بال سوخاری را به روش چینی

وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

مواد لازم برای ۲ نفر :

وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

روش تهیه :
قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا” داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکته
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بال‌ها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.

مطالب مرتبط:

  1. طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
  2. طرز تهیه‌ی سوخاری سبزیجات
  3. طرز تهیه خوراک میگو
  4. طرز تهیه خورش غوره
  5. آموزش آشپزی : تهیه قارچ سوخاری
  6. آموزش آشپزی – طرز تهیه پیتزا در منزل
  7. دستور غذایی و طرز تهیه کباب بره هندی



بهمن ۹م, ۱۳۹۱ | بازدید : 2,233 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ، ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت