طرز تهیه ترشی خرما

وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

مواد لازم:

 خرما  یک کیلوگرم (هسته‌های آنها را جدا کنید)
سماق کوبیده شده   نیم کیلوگرم
 تمبر هندی جوشیده  نیم کیلوگرم
 آب لیموترش  یک لیوان
 دارچین ساییده شده  یک قاشق سوپ‌خوری سرخالی
مغز گردوی خردشده ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)
دانه انار ۵۰ گرم (در صورت تمایل)
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
۱ – دو سه لیوان آب را در کاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه کنید تا خیس بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق ۲ ساعت است.

 


پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس کنید و بگذارید حدود
۲۴ساعت بماندپس از این مدت، آن رانیز صاف کنید. حالا آب تمبر هندی و آب سماق را در کاسه فلزی گودی با هم مخلوط کنید، سپس آب لیموترش را به آن اضافه کنید.
۲ – ترکیب این ۳ مایع را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش کرده و مخلوط را کناری بگذارید تا سرد شود.
در این فاصله خرماهای هسته گرفته را چرخ کرده یا در دستگاه خردکن له کنید؛ سپس آن را به مخلوط این آب‌ها (آب سماق، تمبر هندی و لیمو ترش) اضافه کنید.

نکته: برای اینکه ترشی خرما کاملا جا بیفتد، مخلوط نهایی را دوباره روی شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه بدهید ۲ دقیقه حرارت ببیند. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و ترشی جا بیفتد.

در پایان گردو و دانه‌های انار را نیز اضافه کنید و پس از مخلوط کردن با خرما، ترشی را نوش جان کنید.

مطالب مرتبط:

  1. طرز تهیه‌ی کیسل لایه‌ای انار و شیر
  2. طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی
  3. طرز تهیه سس پنیر
  4. طرز تهیه مرغ با کرم ترخون
  5. طرز تهیه پانچ انگور
  6. آموزش آشپزی : تهیه قارچ سوخاری
  7. آموزش آشپزی : طرز تهیه برش مربایی



شهریور ۱۲م, ۱۳۹۱ | بازدید : 1,070 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ، ، ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت