طرز تهیه خورش غوره

وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم. وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.

 

 

این خورش هم مخصوص آن‌هایی که غذاهای ترش را دوست دارند.

مواد اولیه :

 گوشت خرد شده  نیم کیلو گرم
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
غوره ۳۵۰ گرم
نعنا و جعفری یک کیلوگرم
روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورش غوره :
گوشت را همراه پیاز داغ می‌گذاریم بپزد.
سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.
وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.
پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل می‌توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.

مطالب مرتبط:

  1. آموزش تهیه سوپ ماهیچه ( سوپ برای سرماخوردگی )
  2. طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
  3. آموزش آشپزی : طرز تهیه قیمه نذری
  4. طرز تهیه بنیه میگو با سس تارتار
  5. آموزش آشپزی : تهیه قارچ سوخاری
  6. دستور غذایی و طرز تهیه کباب بره هندی
  7. آموزش تهیه سوپ سفید



شهریور ۱۸م, ۱۳۹۱ | بازدید : 720 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت