طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

مواد لازم :

 سینه کامل  یک مرغ
 زعفران آب‌کرده   ۲ قاشق غذاخوری
  آبلیمو   ۲ قاشق غذاخوری
 پودر زنجبیل  ۱ قاشق غذاخوری
 پودرسیر ۱ قاشق غذاخوری
اسفناج پخته ۲۰۰ گرم
سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

 

 

 
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج :
ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌های کوچکتر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب باز کرده به طوری که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها را آبلیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودرسیر و نمک و فلفل می‌ریزیم. هر دو روی مرغ‌های کوبیده شده را به همین شکل مزه‌دار کرده، روی آنها را با سلیفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند.

در این مرحله پیاز را ریز کرده با کمی روغن‌زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن کرده یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس می‌پیچیم. دور رولت را به طور کامل نخ‌پیچیده داخل تابه‌ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ایم، سرخ می‌کنیم.

مطالب مرتبط:

  1. طرز تهیه سس پنیر
  2. طرز تهیه مرغ باربیکیو
  3. طرز تهیه مرغ با کرم ترخون
  4. طرز تهیه بنیه میگو با سس تارتار
  5. آموزش آشپزی – طرز تهیه پیتزا در منزل
  6. دستور غذایی و طرز تهیه کباب بره هندی
  7. آموزش آشپزی : طرز تهیه کوفته لوبیا سفید



آذر ۸م, ۱۳۹۱ | بازدید : 1,061 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت