طرز تهیه نان کشمشی

وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

مواد لازم  :

 رنده پوست لیمو ترش  ۱/۲ و ۱قاشق چایخوری
 نمک  ۱ قاشق چایخوری
 کره  ۱۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۲ عدد
 شیر ولرم  ۱/۲ و ۱پیمانه
شکر ۱/۳  پیمانه
پودر خمیر ترش ۳۰گرم
آرد ۵۰۰ گرم حدود ۵ پیمانه
کشمش ۱۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان کشمشی :

 


1-کشمش ها را شسته خشک کرده با آب لیمو مخلوط نموده تا نرم شود .
۲-آرد رادر یک ظرف الک نموده وسط آرد را گود کرده پودر خمیر ترش را در آن بریزید وبا کمی شکر و کمی شیر ولرم مخلوط نموده و مقداری آرد روی آن بپاشید . ( به این مخلوط اصطلاحاً پیش خمیر می گویند .)
۳-روی پیش خمیر را بپوشانید ده دقیقه استراحت دهید تا عمل بیاید .
۴-تخم مرغ ، کره ، مابقی شکر و نمک و رنده پوست لیمو ترش را با پیش خمیر و مابقی آرد مخلوط کرده همه را با هم ورز دهید تا جائیکه خمیر به دست نچسبد .
۵-خمیررا در ظرفی قرار داده روی آن را بپوشانید بمدت سی تا چهل دقیقه تا خمیرور بیاید و حجم آن دو برابر شود .
۶-کشمش ها را در خمیر بریزید مخلوط کنید و خمیر را درقالب مستطیل به طول ۸*۷*۳۰ سانتی متر چرب شده بریزید و پانزده دقیقه دیگر بگذارید بماند تا مجدداً ور بیاید .
۷-فر را روی حرارت ۴۰۰ فارنهایت گرم نموده .
۸-نان را در دومین طبقه از کف فر بمدت پنجاه تا شصت دقیقه بپزید سپس مقداری کره را درحالیکه نان هنوز گرم است روی نان بمالید .

مطالب مرتبط:

  1. طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی
  2. طرز تهیه سس پنیر
  3. طرزتهیه‌ی اشترودل گوشت
  4. طرز تهیه ترشی خرما
  5. آموزش آشپزی : تهیه قارچ سوخاری
  6. آموزش آشپزی – طرز تهیه پیتزا در منزل
  7. آموزش آشپزی : طرز تهیه برش مربایی



آبان ۳م, ۱۳۹۱ | بازدید : 802 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ، ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت