بیوگرافی سامان گلریز ( آشپز )

متولد سال ۱۳۵۰ در استان گرم و زیبای خوزستان در شهر اهواز هستم. تا سه سال بعد از جنگ تحمیلی در خوزستان بودم و بعد از آن به تهران مهاجرت و در رشته عکاسی تحصیل کردم و با مدرک عالی فارغ التحصیل شدم ولی عکاسی هیچگاه ارضا کننده روح و احساساتم نبود و به طرز عجیبی وارد رشته هتلداری شدم و تخصص خود را در رشته آشپزی بین المللی از دانشگاه استار کلاید اخذ نمودم .

 

 

برای تحقیقات به اروپا ، آفریقای شمالی و آسیای جنوب شرقی رفتم . که بسیار مفید بود . ۱۲ سال پیش به عنوان اولین مرد در آموزش آشپزی در تلویزیون ایران انتخاب شدم و به عنوان اولین کارشناس مرد آشپزی توانستم ارتباط گرم و صمیمی با حمایت مردم در این برنامه با مخاطبین خود برقرار کنم. و اگر تا به حال این برنامه ادامه داشته است نتیجه حمایت های شما از این برنامه بوده است .

در این مدت ۴ کتاب از من به نگارش در آمده که ۳ مورد آن را شرکتهای خارجی خریداری کرده اند. تنها راه پیشرفت در این رشته مطالعه ، تحقیق و علاقه است . توصیه من به تمام خانواده ها این است که فرزندان خود را با رشته هتل داری آشنا کرده تا آنان نیز طعم شیرین این رشته را بچشند.

از تهیه کنندگان برنامه های خود سپاسگذارم که مرا یاری کردند . تا این برنامه جایگاه خود را بین بینندگان از دست ندهد . به محیط زیست و طبیعت علاقه بسیار زیادی دارم . جانوران را بسیار دوست دارم و فیلم های مستند در مورد حیاط وحش و رفتن به محیط های طبیعی علاقه اول من است . ورزش هایی که دوست دارم شامل : پیاده روی ، شنا، غواصی و تنیس است. غذاهای مورد علاقه من : در درجه اول غذاهای ایرانی، غذاهای دریایی و غذاهایی که منبع اصلی آن سبزیجات است و به شکلات نیز علاقمندم به خصوص شکلات سوئیسی.

 

مطالب مرتبط:

  1. بیوگرافی نعیمه بازیگر سریال از بوسه تا عشق
  2. آگهی استخدام بانک سامان
  3. بیوگرافی توپراک (بازیگر سریال عمر گل لاله )
  4. بیوگرافی نیما نهاوندیان (مجری برنامه‌های ورزشی )
  5. بیوگرافی سحر قریشی ( بازیگر سینما و تلویزیون )
  6. بیوگرافی کریستین استوارت ( بازیگر هالیوود )
  7. بیوگرافی ترانه علیدوستی



اردیبهشت ۱م, ۱۳۹۲ | بازدید : 1,716 views | دسته: تغذیه و آشپزی، موضوعات
برچسب ها: ، ، ، ، ، ،

mail


جدیدترین گالری عکس ها
















افزودن نظر:



خوراک سایت